Produkter för atria calzone kebab (12)

Kalkonspett och kebab - kalkonkebab

Kalkonspett och kebab - kalkonkebab

Kalkonköttsspett, även kalkonkebab.
Doner Kebab Nötköttsskivor och Kalkon 10 Kg - Moms och frakt inkluderat. Märke Ismael’s Kebab. Premium Kvalitet.

Doner Kebab Nötköttsskivor och Kalkon 10 Kg - Moms och frakt inkluderat. Märke Ismael’s Kebab. Premium Kvalitet.

För dem som gillar att äta gott och hälsosamt erbjuder Ismael’s Kebab Doner Kebab av nötkött i skivor och kalkon, en produkt med en oöverträffad smak. Med denna produkt skapar våra kunder redan de mest läckra rätterna i sina barer och restauranger med detta kött. Vi har också varianter som kebab av röd kyckling, vit kyckling, nötkött och många fler. En utsökt Doner Kebab av nötkött och kalkon, typisk för märket Ismael’s Kebab, som erbjuder premiumkvalitet. LÅT INTE DIN DONER KEBAB GÅ DIG FÖRBI! . Vi har Döner kebab-bitar som väger mellan 10 och 25 kg, så att du kan välja den som passar dina behov bäst. HALAL-certifierad. Priset inkluderar skatter. Frakten är helt gratis.
Iberisk Ek-Salami - Charkuterier

Iberisk Ek-Salami - Charkuterier

Produkt tillverkad med en blandning av malet eller tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och kryddor, knådad och stoppad i naturligt tarmhölje av gris i ett perfekt mognadsstadium. Iberiska grisar från Brisa Iberiska grisar från Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Tillämpade behandlingar På Ibéricos Brisa genomgår alla charkuteriprodukter följande behandlingar: malning, tillsats av ingredienser och knådning, kylning, stoppning, torkning och mognad. Fördelarna med charkuterier Charkuterier är rika på magnesium, fosfor, zink och kalium. Dessutom ger de iberiska grisarna från Brisa oss kött. Energivärde: 432 Kcal / 1919 KJ Fetter: 38,5 g Mättade fetter: 15,3 g Kolhydrater: 2,1 g Sockerarter: 1,3 g Proteiner: 26 g Salt: 3 g
Iberisk Ekfôret Loin 50% Iberisk Ras - LENDER OCH KORV

Iberisk Ekfôret Loin 50% Iberisk Ras - LENDER OCH KORV

Del från iberiska grisar, som fötts upp i montanera under 3-4 månader på ekollon, örter och strå. Den stoppas hantverksmässigt med Pimentón D.O. från La Vera (Cáceres), även kryddad med naturliga kryddor och utan några konserveringsmedel, salt, vitlök och oregano. Dess extraordinära doft och arom uppskattas. Ingredienser: Iberisk ekollonfläsk, salt, naturlig arom, pimentón, naturliga kryddor och naturligt nötkreaturstarm. 100 % naturliga ingredienser. Inga allergener. Med en minimal mognad på 5-6 månader kännetecknas den av en extraordinär doft och arom. Ingredienser: Iberisk ekollonfläsk, salt, naturlig arom, pimentón, naturliga kryddor.
Skinkkroketter - Hantverksmässiga Skinkkroketter

Skinkkroketter - Hantverksmässiga Skinkkroketter

Oemotståndliga hantverksmässiga skinkkroketter med hela bitar av skinka. En njutning för gommen (den hemlagade smaken du alltid älskar) och av mycket hög kvalitet.
Iberico Chorizo Extra Hemlagad - Aljomar - Skinkor och Korvar

Iberico Chorizo Extra Hemlagad - Aljomar - Skinkor och Korvar

100% ädla kött från ekollonmatade iberiska grisar, som matas med naturliga produkter som spannmål och örter. Ungefärlig vikt per styck: 400 gr. Vikt: 0,4 Kg
Fuet och chorizo-snack

Fuet och chorizo-snack

Vi erbjuder dig ett nytt snacks-koncept. De är snabba och lätta att förbereda, perfekta som aptitretare. Du kan njuta av dem var som helst: hemma, på jobbet eller utomhus.
Castro y Gonzalez Utvalda Korv - Korv

Castro y Gonzalez Utvalda Korv - Korv

Några av de ädlaste delarna av våra iberiska grisar, såsom Iberian Presa, används för att på ett hantverksmässigt sätt tillverka vår Salchichón Castro y González "Selección". En intensiv arom, saftig textur och en speciell balans mellan fett, magert kött och svartpeppar ger en subtil naturlig delikatess till vår Salchichón. SKU:N / A Fraktvikt:N / A
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Köttprodukter

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Köttprodukter

Produkt framställd med en noggrant utvald blandning av malet / tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och andra kryddor, är vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En riktig delikatess för smaklökarna som utan tvekan kommer att imponera på den som provar den. De iberiska grisarna Brisa De iberiska grisarna Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Tillämpade behandlingar På Ibéricos Brisa genomgår alla charkuteriprodukter följande behandlingar: malning, tillsats av ingredienser och knådning, kylning, stoppning, torkning och mognad. Fördelarna med charkuterier Charkuterier är rika på magnesium, fosfor, zink och kalium. Dessutom är de iberiska grisarna Energivärde: 390 Kcal / 1619 KJ Fetter: 31 g Mättat fett: 11 g Kolhydrater: 1.5 g Socker: 1.5 g Proteiner: 26 g Salt: 2.6 g
Iberisk Ek-skinka "50% Iberisk Ras" (hela biten skuren för hand - Skivor

Iberisk Ek-skinka "50% Iberisk Ras" (hela biten skuren för hand - Skivor

Produkt tillverkad av den främre extremiteten från vuxna grisar som genomgått en lämplig saltnings- och mognadsprocess. Iberiska grisar från Brisa Iberiska grisar från Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Saltningsprocessen På Ibéricos Brisa täcks alla stycken med havssalt för att främja uttorkning och bevarande, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och aromerna hos de inlagda produkterna. De förvaras i saltkammaren en dag för varje kilo vikt av det färska stycket, vid en kontrollerad temperatur mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 50% Iberisk Föda: Ekollon Etikett: Röd Energivärde: 409.9 Kcal / 1701 KJ Fetter: 32.3 g Mättade fetter: 9.7 g Kolhydrater: 1.0 g Socker: 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g
Spädkalv och Äpple Kroketter - Hantverksmässiga Spädkalv och Äpple Kroketter

Spädkalv och Äpple Kroketter - Hantverksmässiga Spädkalv och Äpple Kroketter

Exceptionella hantverkskroketter av smågris med ett oemotståndligt saftigt äppelhjärta.
Mozzarella Fingrar - Sticks med Mozzarella Ost

Mozzarella Fingrar - Sticks med Mozzarella Ost

Oemotståndliga mozzarella-sticks, de går inte sönder när du friterar dem för att värma upp. Smakexplosion...