Iberisk Ek-Salami - Charkuterier
Produkt tillverkad med en blandning av malet eller tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och kryddor, knådad och stoppad i naturligt tarmhölje av gris i ett perfekt mognadsstadium.
Iberiska grisar från Brisa
Iberiska grisar från Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca.
Tillämpade behandlingar
På Ibéricos Brisa genomgår alla charkuteriprodukter följande behandlingar: malning, tillsats av ingredienser och knådning, kylning, stoppning, torkning och mognad.
Fördelarna med charkuterier
Charkuterier är rika på magnesium, fosfor, zink och kalium. Dessutom ger de iberiska grisarna från Brisa oss kött.
Energivärde: 432 Kcal / 1919 KJ
Fetter: 38,5 g
Mättade fetter: 15,3 g
Kolhydrater: 2,1 g
Sockerarter: 1,3 g
Proteiner: 26 g
Salt: 3 g